Demolarea Stadionului National din Complexul Sportiv „Lia Manoliu“ a creat si va crea multe controverse. Romania a ramas, in acest moment, singura tara europeana fara un stadion national, ceea ce vorbeste de la sine nu numai despre infra
Demolarea Stadionului National din Complexul Sportiv „Lia Manoliu“ a creat si va crea multe controverse. Romania a ramas, in acest moment, singura tara europeana fara un stadion national, ceea ce vorbeste de la sine nu numai despre infrastructura cu care o avem, dar mai ales de mentalitatea cu care oficialitatile romane trateza lumea sportului. „Totul pentru fotbal“ pare sa fi fost lozinca in numele careia s-a dispus demolarea celei mai mari arene a tarii. Utopia ca Romania ar putea organiza o finala de Cupa UEFA sau, prin anul 2020, chiar un turneu final al unui Campionat European i-au dat idei de Jules Verne actualului primar general al Capitalei, Adriean Videanu. Acesta, dupa ce a gonit atletismul si rugby-ul de pe Stadionul National, cu promisiunea falsa pana acum ca le va gasi alte locatii, a promis un stadion modern dedicat in exclusivitate fotbalului. Ceea ce ii lipseste in acest moment din cunoastere lui Adriean Videanu este faptul ca lumea civilizata se lauda cu stadioane olimpice, investind miliarde de dolari in acestea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.