Traian Basescu i-a cerut premierului Calin Popescu Tariceanu, intr-o scrisoare datata 29 noiembrie, sa ii remanieze de urgenta pe ministrii justitiei si muncii, liberalii Tudor Chiuariu si Paul Pacuraru, fata de care se ceruse inceperea urmaririi pe
Traian Basescu i-a cerut premierului Calin Popescu Tariceanu, intr-o scrisoare datata 29 noiembrie, sa ii remanieze de urgenta pe ministrii justitiei si muncii, liberalii Tudor Chiuariu si Paul Pacuraru, fata de care se ceruse inceperea urmaririi penale, transmite Mediafax. Premierul nu a dat curs solicitarii, considerand ca seful statului are la dispozitie proceduri constitutionale pentru astfel de cazuri. „Avand in vedere considerentele prezentate in scrisoare, premierul nu a dat curs solicitarii, argumentandu-si decizia. Traian Basescu are la dispozitie procedurile constitutionale care ii permit sa ia decizii adecvate in astfel de cazuri“, au afirmat surse. Primul-ministru i-a raspuns, in urma cu trei zile, presedintelui la scrisoare, respingand acuzatiile formulate de seful statului, implicit solicitarea de remaniere. Tariceanu a mai precizat, in scrisoarea sa, ca are alte prioritati, legate de situatia economica si sociala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.