Desi misiunea elevilor lui Cornel Gordan pare la prima vedere a fi extrem de dificila, mai ales ca ungurii s-au impus in tur, cu scorul de 14-9 (3-1, 5-1, 3-4, 3-3), oradenii spera sa obtina un rezultat notabil, urmand sa beneficieze si de sustinerea
Desi misiunea elevilor lui Cornel Gordan pare la prima vedere a fi extrem de dificila, mai ales ca ungurii s-au impus in tur, cu scorul de 14-9 (3-1, 5-1, 3-4, 3-3), oradenii spera sa obtina un rezultat notabil, urmand sa beneficieze si de sustinerea suporterilor locali, care au umplut de fiecare data tribunele bazinului olimpic. De altfel, avand la dispozitie patru componenti ai echipei nationale a Romaniei, Kadar, Dunca, R. Georgescu si Baidoc, dar si trei sportivi din Ungaria, printre care si veteranul Kuna, fost campion olimpic, antrenorul "Dodi" Gordan va forta calificarea in optimi, neuitand ca in urma cu ani, pe vremea cand evolua ca sportiv sub culorile aceleiasi echipe, erau obisnuiti cu "aerul rarefiat" al cupelor europene. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.