Magistratii Judecatoriei sectorului 4 l-au condamnat, ieri, pe sotul lui Hildegard Puwak la doi ani si jumatate de inchisoare pentru deturnarea unor fonduri europene, mai precis pentru schimbarea ilegala a destinatiei acestora. Decizia nu este defin
Magistratii Judecatoriei sectorului 4 l-au condamnat, ieri, pe sotul lui Hildegard Puwak la doi ani si jumatate de inchisoare pentru deturnarea unor fonduri europene, mai precis pentru schimbarea ilegala a destinatiei acestora. Decizia nu este definitiva, iar Iosif Mihai Puwak a facut deja apel la instanta imediat superioara, respectiv la Tribunalul Bucuresti.

Sotul lui Hildegard Puwak, Iosif Mihai Puwak, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in vara acestui an. El a fost acuzat de procurorii anticoruptie ca, in 2001, in calitatea sa de reprezentant al societatii Geroconstruct a transmis Centrului National „Leonardo Da Vinci“ o cerere de finantare nerambursabila impreuna cu un proiect legat de pregatitea tinerilor muncitori in domeniul constructiilor si al instalatiilor sanitare. In respectiva cerere, firma lui Iosif Puwak solicita o finantare nerambursabila de 39.000 de euro in cadrul Programului de actiune comunitara in domeniul formarii profesionale, faza a doua (2000 - 2006), exercitiul 2001, se arata in comunicatul DNA.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.