"Acest proiect l-am initiat in urma cu sase ani, atunci cand am revenit in Romania. Este de fapt o actiune in care toti punem mana de la mana si incercam sa facem o zi frumoasa pentru fostele glorii ale sportului romanesc, care au facut ceva pentru
"Acest proiect l-am initiat in urma cu sase ani, atunci cand am revenit in Romania. Este de fapt o actiune in care toti punem mana de la mana si incercam sa facem o zi frumoasa pentru fostele glorii ale sportului romanesc, care au facut ceva pentru tara noastra in trecut. Ideea a fost sa se intalneasca toti, sa-si aminteasca de trecut si sa aiba o zi placuta impreuna. Le-am pregatit si mici atentii. De obicei, in fiecare an, sunt aceleasi persoane invitate, dar din nefericire in fiecare an ne mai paraseste cate unul", a spus fosta campioana olimpica si mondiala Valeria Racila van Groningen, care a primit suport financiar si din partea Fundatiei Olimpice Romane.
La evenimentul de ieri au fost prezenti mai multi fosti mari sportivi, printre care canotorul Stelian Petrov, medaliat cu bronzul european in 1959, fostele jucatoare de tenis de masa Georgeta Pitica si Maria Alexandru, campioane mondiale la dublu in 1961, dar si fostul pugilist Vasile Tita, medaliat cu argitul olimpic la Helsinki. (Tiberiu RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.