Cantaretul britanic Pete Doherty a fost atacat duminica de un traficant de droguri intr-un bar, relateaza site-ul Contactmusic, consultat de Rompres. Solistul formatiei The Babyshambles - dependent de droguri - a fost agresat de un barbat care voia
Cantaretul britanic Pete Doherty a fost atacat duminica de un traficant de droguri intr-un bar, relateaza site-ul Contactmusic, consultat de Rompres. Solistul formatiei The Babyshambles - dependent de droguri - a fost agresat de un barbat care voia sa-l convinga sa-si cumpere drogurile de la el. Acesta l-a lovit apoi pe cantaretul de 26 de ani trantindu-l la pamant intr-un pub din Wiltshire.  "A fost oribil. Pete a fost foarte suparat si marcat", a declarat o sursa pentru Daily Mirror. Casa de discuri a lui Doherty, Parlophone, a confirmat ca rockerul a fost lovit de un necunoscut, insa a negat ca incidentul a fost provocat de o disputa legata de droguri. Politia britanica ancheteaza in prezent incidentul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.