Ritchie, care o are ca sotie pe Madonna, una dintre cele mai faimoase canterete pop, a declarat, intr-un interviu acordat agentiei Reuters, ca ii place foarte mult viata in cuplu si ca isi doreste sa se fi casatorit mai devreme. De asemenea, Ritchie
Ritchie, care o are ca sotie pe Madonna, una dintre cele mai faimoase canterete pop, a declarat, intr-un interviu acordat agentiei Reuters, ca ii place foarte mult viata in cuplu si ca isi doreste sa se fi casatorit mai devreme. De asemenea, Ritchie nu pare a se simti pus in umbra de cariera fulminanta a sotiei sale, care tocmai a semnat un contract pe zece ani cu Live Nation, in valoare de 120 de milioane de dolari. "Ea are cariera ei si eu pe-a mea. Ce sa-i faci? Ea e Madonna", a spus regizorul. In rest, ei sunt ca "orice alt cuplu casatorit", a spus Ritchie in interviul acordat Reuters. Cat despre adoptarea altor copii, Ritchie a spus: "Trebuie sa vorbesc cu sefa despre asta". Cei doi au adoptat in octombrie anul trecut un copil din Malawi, botezat David, asupra caruia detin custodia temporara. Madonna mai are doi copii, Lourdes, in varsta de 10 ani, si fiul lui Ritchie, Rocco, in varsta de sapte ani. Filmul "Revolver", al regizorului Guy Ritchie, o poveste "existentiala" despre gangsteri, cu Jason Statham si Ray Liotta in rolurile principale, va fi lansat vineri in SUA. Filmul, lansat in urma cu doi ani in Marea Britanie, a fost reeditat pentru SUA. "Nu radical. Am scos doar zece minute din el, o secventa care mai mult crea confuzie pentru spectatori", a declarat Guy Ritchie. El si-a descris filmul ca fiind unul introspectiv. "Daca credeti ca este vorba despre inca un <<Snatch>>, va inselati", a spus regizorul. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.