TRANSPLANT DE INIMA. Inima unui tanar de 18 ani din Brasov, decedat din cauza unui accident rutier, a fost adusa la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant din Targu-Mures pentru a fi transplantata unui pacient aflat in stare grava. Potrivit
TRANSPLANT DE INIMA. Inima unui tanar de 18 ani din Brasov, decedat din cauza unui accident rutier, a fost adusa la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant din Targu-Mures pentru a fi transplantata unui pacient aflat in stare grava. Potrivit Mediafax, pacientul caruia ii va fi facut transplantul are 28 de ani si este din Ramnicu-Sarat. El are 100 de kilograme si se afla de cateva luni in evidentele institutului din Targu-Mures. Transplantul va fi coordonat de medicul Horatiu Suciu.   JUCARII ASURZITOARE. Jucariile zgomotoase ar putea cauza deficiente de auz daca sunt folosite excesiv, sustin cercetatorii de la Universitatea din California, citati de Reuters. Ei au analizat 17 jucarii muzicale si au descoperit ca peste o treime din acestea emiteau sunete de peste 100 de decibeli, un nivel echivalent cu cel emis de o drujba sau de metrou. "Unele jucarii zgomotoase tinute de copii langa ureche le-ar putea afecta auzul pe termen lung", a declarat Jeff Carroll.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.