India a anulat contractul de 407,5 milioane de euro cu constructorul de elicoptere Eurocopter (parte din grupul aerospatial EADS) pentru livrarea a 197 de aparate de zbor pentru armata, in urma unor nemultumiri vis-a-vis de termenul de livrare, a anu
India a anulat contractul de 407,5 milioane de euro cu constructorul de elicoptere Eurocopter (parte din grupul aerospatial EADS) pentru livrarea a 197 de aparate de zbor pentru armata, in urma unor nemultumiri vis-a-vis de termenul de livrare, a anuntat ieri Guvernul indian, relateaza Reuters, citat de NewsIn. "Guvernul de la New Delhi a decis anularea contractului de cumparare a 197 de elicoptere pentru armata. O noua oferta va fi lansata in curand", a declarat pentru AFP purtatorul de cuvant al Ministerului Apararii, Sitanshu Kar. "Avem rabdare", a precizat pentru AFP un purtator de cuvant al Eurocopter.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.