Antrenorul lui Poli a dat vina pe patron pentru eliminarea din Cupa Romaniei, considerand ca acesta i-a demoralizat pe jucatori blocandu-le primele.

Politehnica Timisoara a fost eliminata de Gloria Buzau din Cupa Romaniei, dupa executarea
Antrenorul lui Poli a dat vina pe patron pentru eliminarea din Cupa Romaniei, considerand ca acesta i-a demoralizat pe jucatori blocandu-le primele.

Politehnica Timisoara a fost eliminata de Gloria Buzau din Cupa Romaniei, dupa executarea loviturilor de departajare. Finalista din sezonul trecut avea ca obiectiv cucerirea trofeului, dar drumul i-a fost curmat brusc de o echipa mai slab cotata. “Nu putem sa fim invinsi de doua ori de Buzau”, isi spuneau banatenii inaintea confruntarii de miercuri. Ei pierdusera, cu 1-2, meciul din campionat. S-au incurajat singuri, dar increderea lor a fost nefondata. Romeo Bunica, calaul Stelei, a marcat de doua ori din penalty si a aerisit programul competitional al Politehnicii Timisoara. Dupa infrangere, in vestiarul alb-violetilor a izbucnit un scandal monstru. Antrenorul Dusan Uhrin jr a fost foarte suparat, criticandu-si jucatorii pentru lejeritatea cu care au tratat infruntarea cu Gloria Buzau. Nici patronul Marian Iancu nu a scapat de furia tehnicianului ceh. Finantatorul gruparii de pe Bega a fost acuzat ca nu a procedat bine blocand primele jucatorilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.