In Rusia, numele succesorului lui Vladimir Putin la conducerea tarii naste in continuare dispute si polemici. In joc au intrat si astrologii, care sustin ca an astre este scris deja numele viitorului sef de la Kremlin, informeaza segodnya.ua. ST
In Rusia, numele succesorului lui Vladimir Putin la conducerea tarii naste in continuare dispute si polemici. In joc au intrat si astrologii, care sustin ca an astre este scris deja numele viitorului sef de la Kremlin, informeaza segodnya.ua. STELE NOROCOASE. Pavel Globa, cel mai cunoscut astrolog din Rusia, afirma ca raspunsul la intrebarea referitoare la succesiunea lui Vladimir Putin este deja stabilit. Aruncand o privire la monitorul unui laptop si nu la un glob de cristal, acesta a prezis ca Putin isi va alege succesorul dintre prim-vicepremierul Dmitri Medvedev si premierul Viktor Zubkov, pentru scrutinul de la 2 martie 2008. Anul 2008 este, potrivit calendarului chinezesc, favorabil personalitatilor lipsite de carisma, a explicat joi Globa intr-o conferinta de presa desfasurata la un hotel din Moscova. "Nu se pot distinge. Nimeni nu stie cu adevarat ce spun, dar au aerul ca sunt preocupati. Acesta este sobolanul", a adaugat el. Cei mai multi analisti sunt de parere ca fostul ofiter KGB care a devenit presedinte va alege un apropiat pentru a-i lua locul la Kremlin, Medvedev sau Zubkov fiind printre favoritii sai. Dar putini dintre acestia se incred in cele spuse de Globa, un barbat in varsta de 54 de ani, ale carui cuvinte par sa hipnotizeze anturajul sau feminin. Globa se lauda cu un procent de confirmare de 85 la suta si pretinde ca a anticipat destramarea URSS, catastrofa nucleara de la Cernobil si atentatele de la 11 septembrie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.