Marian Banu, inspectorul de imagine al ISMB, ne-a declarat, ieri, ca toti elevii de la scoala amintita au fost evacuati din sali imediat dupa primirea telefonului care anunta existenta unei bombe. Dupa verificarea claselor, scolarii au reintrat in s
Marian Banu, inspectorul de imagine al ISMB, ne-a declarat, ieri, ca toti elevii de la scoala amintita au fost evacuati din sali imediat dupa primirea telefonului care anunta existenta unei bombe. Dupa verificarea claselor, scolarii au reintrat in scoala si au primit subiecte de rezerva, pe care le-au rezolvat intre orele 14.00-16.00.
Potrivit inspectorului scolar, la clasa a VII-a au fost prezenti 13.206 de elevi si 738 au absentat, iar la clasa a VIII-a au sustinut teza 13.320 de elevi si au lipsit 619. "Pentru cei care au absentat exista posibilitatea de a sustine teza in perioada speciala stabilita de Ministerul Educatiei in metodologie", a precizat Banu. Reprezentantul ISMB ne-a prezentat si rezultatele tezei la limba materna, sustinute vinerea trecuta: "La germana, toti cei 109 de elevi de clasa a VII-a inscrisi au fost prezenti si doar 5 au luat note sub 4 (procent de promovare - 96,33%), iar la maghiara au promovat toti cei 8 inscrisi. La germana - clasa a VIII-a - din cei 110 inscrisi doar unul a luat sub nota 5, iar la maghiara - toti cei 11 elevi au promovat teza". Potrivit calendarului, 11 decembrie este dedicata tezei la istorie sau geografie - doar pentru elevii din clasa a VIII-a, iar 14 decembrie - celei la limba si literatura romana, pentru toti elevii din cei doi ani de studiu. (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.