Retailerul de imbracaminte TinaR are in plan deschiderea a cel putin 12 noi magazine in Bucuresti si in restul tarii si estimeaza ca acestea ar urma sa aduca retelei un plus de 3,8 milioane euro la cifra de afaceri pe anul viitor, ajungandu-se astfel la un total de 8,9 mil. euro, a anuntat compania.
Strategia de dezvoltare pentru anul viitor mai cuprinde fondarea TinaR China ltd si dezvoltarea sistemului logistic al companiei. "Este primul birou de reprezentanta pe care TinaR il deschide in afara granitelor tarii, cu activitati in domeniul logisticii de aprovizionare si comenzi. Investitia preconizata se ridica in jurul cifrei de 500.000 euro", a declarat directorul general al TinaR, Rares Jianu.
Potrivit acestuia anul 2007 a insemnat pentru retailerul de imbracaminte consolidarea pozitiei pe piata, impreuna cu dezvoltarea retelei de magazine si initierea de proiecte de fidelizare. In prezent TinaR detine un numar de 14 magazine in marile centre comerciale, dintre care ultimul s-a deschis la sfarsitul lunii noiembrie in Constanta, sustin reprezentantii companiei intr-un comunicat.
In plus, TinaR a dat startul sezonului cadourilor cu inaugurarea unui magazin online, deschis non-stop, creat in urma colaborarii cu E Invest Marketing Romania, companie specializata in online development si marketing. Potrivit reprezentantilor TinaR, studiile de piata realizate de catre E Invest inaintea demararii proiectului au vizat in special comportamentul femeilor in mediul online si au relevat faptul ca o astfel de initiativa este nu numai extrem de viabila, dar si foarte asteptata de publicul feminin din tara noastra. TinaR estimeaza vanzari anuale de 150.000 euro pentru platforma online.
Echipa TinaR este formata din aproximativ 130 de persoane, iar incasarile magazinelor din Bucuresti depasesc 500 de euro pe metrul patrat lunar. TinaR, un business privat inceput in 1994, este una dintre cele mai mari retele de magazine de imbracaminte din Romania cu capital integral autohton.