Natascha Kampusch, tanara austriaca tinuta ostatic vreme de opt ani in casa unui dezaxat, va avea propriul show de televiziune. Natascha, care a evadat acum un an si patru luni din domiciliul fortat, se va alatura echipei postului de televiziune Puls
Natascha Kampusch, tanara austriaca tinuta ostatic vreme de opt ani in casa unui dezaxat, va avea propriul show de televiziune. Natascha, care a evadat acum un an si patru luni din domiciliul fortat, se va alatura echipei postului de televiziune Puls 4, scrie The Times, precizand ca emisiunea va incepe din februarie. Deocamdata se fac teste si se filmeaza editii-pilot, ce vor fi supuse atentiei unui numar restrans de telespectatori. Titlul provizoriu al emisiunii este "Natascha Kampusch in dialog cu...". Tanara in varsta de 19 ani a explicat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca a venit momentul sa renunte la rolul de obiect al atentiei presei si sa isi asume un rol mai activ in crearea produselor media. INITIATIVA PROPRIE. Ideea emisiunii i-a apartinut chiar Nataschei. Ea le-a prezentant proiectul celor de la Puls 4, insa numai dupa ce a obtinut un acord prealabil din partea psihologilor care o ajuta sa depaseasca socul anilor de detentie. Interesul publicului fata de povestea ei a fost atat de mare incat presa apreciaza ca tanara a castigat milioane bune din interviuri, aparitii televizate si contracte cu scenaristi de film.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.