A contabilizat 29 de ani de cand practica acest sport, devenind cel mai varstnic jucator legitimat la o echipa de prima divizie. Interesant este ca longevivul sportiv Viorel Negru are afaceri in domeniul hotelier pe care le-a inceput imediat dupa re
A contabilizat 29 de ani de cand practica acest sport, devenind cel mai varstnic jucator legitimat la o echipa de prima divizie. Interesant este ca longevivul sportiv Viorel Negru are afaceri in domeniul hotelier pe care le-a inceput imediat dupa revolutie.

Viorel Negru a fost dus pentru prima data pe un teren de rugby in anul 1978. Doi ani mai tarziu a fost cooptat si in lotul national, fara a prinde insa vreo selectie. „La teste ii cam bateam pe toti. Cei care au jucat in acea vreme stiu ce valoare avem. Din pacate, atunci, daca nu erai la o echipa mare, eventual din Bucuresti, chiar daca erai mai bun, erau bagati altii in fata”, spune Negru. Acest lucru nu l-a dezarmat, continuand sa joace, cu mici intreruperi, pana astazi.

Antrenorul CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad, si el un fost mare jucator de rugby, ne-a facut o caracterizare succinta a rugbystului pe care il stie de mai bine de 20 de ani: „Viorel Negru este un jucator cu calitati native de exceptie, pe care doar si le-a perfectionat prin dorinta, vointa si curaj. De-a lungul carierei a imbinat foarte bine doua calitati extraordinare: viteza si forta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.