Presedintele liberalilor doljeni, senatorul Mario Ovidiu Oprea, a precizat ca se afla in discutii cu sapte organizatii locale ale PLD pentru a trece in PNL, care se declara nemultumite de unificarea formatiunii cu PD. Senatorul de Dolj a sustinut ca
Presedintele liberalilor doljeni, senatorul Mario Ovidiu Oprea, a precizat ca se afla in discutii cu sapte organizatii locale ale PLD pentru a trece in PNL, care se declara nemultumite de unificarea formatiunii cu PD. Senatorul de Dolj a sustinut ca cele sapte filiale locale ale PLD cu care conducerea organizatiei judetene a PNL a inceput discutiile au obtinut rezultate bune la alegerile pentru Parlamentul European. "Nu pot da numele niciunei organizatii. Suntem in discutii, dar, pana la sfarsitul saptamanii, voi putea sa dau nume. Sunt sapte organizatii care s-au descurcat bine la alegerile PE, din care sase au avut rezultate bune", a spus ieri Oprea, citat de Mediafax. "Sunt oameni care credeau ca reprezinta liberalismul, carora le-a fost promis ca vor candida la primarii ca liberali. Au fost mintiti si se simt tradati", a explicat Oprea. Tot ieri, organizatia PLD Bistret a trecut la PNL, vicepresedintele liberal Mihai Voicu apreciind ca este o "achizitie" de valoare intrucat filiala peledista a obtinut rezultate mai bune in alegerile pentru Parlamentul European decat cea a PNL. Voicu a afirmat ca, in perioada urmatoare, se asteapta ca mai multi membri ai PLD sa revina in PNL. Si filiala PNL Suceava a anuntat ieri ca este gata sa-i primeasca pe peledisti in structurile PNL. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.