Trupa Sarmalele Reci sarbatoreste astazi 14 ani de activitate printr-un un concert si un nou album. Evenimentul se va desfasura la Muzeul Taranului Roman. Zoltán András (voce), Emil Viciu (chitara), Ionel Tanase (tobe) si Paul B
Trupa Sarmalele Reci sarbatoreste astazi 14 ani de activitate printr-un un concert si un nou album. Evenimentul se va desfasura la Muzeul Taranului Roman. Zoltán András (voce), Emil Viciu (chitara), Ionel Tanase (tobe) si Paul Baciu (bas) vor interpreta piese consacrate, dar si cateva noi, alaturi de artisti care au colaborat cu formatia de-a lungul timpului. De asemenea, la concert va fi lansat si albumul live "O seara la opereta", ce contine 12 piese cantate in urma cu trei ani la Teatrul National de Opereta "Ion Dacian", dar si varianta de studio a piesei "Adrian Basescu". Spectatorii vor primi un buletin onorific, care va atesta faptul ca sunt prieteni ai trupei Sarmalele Reci. Pentru cei 14 ani de activitate artistica, dar si pentru noul album, Jurnalul National il declara pe Zoltán András, vocea trupei Sarmalele Reci, "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.