Guvernul englez a redactat planuri privind nationalizarea grupului bancar Northern Rock, in cazul in care banca, aflata in grave dificultati, nu va putea finaliza un acord cu o companie interesata de o preluare, a anuntat ieri cotidianul Daily Telegr
Guvernul englez a redactat planuri privind nationalizarea grupului bancar Northern Rock, in cazul in care banca, aflata in grave dificultati, nu va putea finaliza un acord cu o companie interesata de o preluare, a anuntat ieri cotidianul Daily Telegraph, citat de Reuters. Guvernul laburist lucreaza cu opozitia conservatoare in speranta de a castiga sprijin pentru decretul de nationalizare, acesta fiind o optiune alternativa, a anuntat cotidianul britanic, fara a cita surse.
Un purtator de cuvant al Trezoreriei care a precizat ca autoritatile prefera ca Northern Rock sa fie cumparata de catre un grup privat, conform Reuters, relateaza NewsIn. Virgin Group a fost desemnat in noiembrie ca favorit in cursa de preluare a bancii Northern Rock.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.