Lider detasat intr-o tara al carei fotbal nu prea exista pe harta fotbalului european, CFR Cluj a demonstrat ca nu se poate rupe de metehnele ieftine propavaduite de conducatorii rivalelor bucurestene.     "FORTA". Uitand rapid ca au fo
Lider detasat intr-o tara al carei fotbal nu prea exista pe harta fotbalului european, CFR Cluj a demonstrat ca nu se poate rupe de metehnele ieftine propavaduite de conducatorii rivalelor bucurestene.     "FORTA". Uitand rapid ca au fost eliminati rapid din preliminariile Cupa UEFA de o "mare forta" a Europei, Anorthosis Famagusta, conducatorii gruparii ardelene au inceput sa bata campii, aidoma celorlalti patroni ai echipelor refuzate la export din Liga 1, Steaua, Dinamo sau Rapid. Presedintele clujenilor, Iuliu Muresan, s-a trezit ieri sa comenteze o informatie aparuta pe un site elen, conform careia atacantul argentinian Fabbiani ar fi urmarit de scouterii campioanei Greciei, Olympiakos Pireu. "Pretul lui, ca si al altor jucatori de la CFR, creste cu fiecare zi. Eu cred ca Olympiakos nu are destui bani sa-l cumpere acum pe Fabiani", a declarat Muresan. Despre cine vorbeste Muresan? Despre un club din tara campioanei Europei, cu un buget cel putin dublu, cu un picior in optimile Ligii Campionilor si al carei atac este compus din vedete precum Darko Kovacevici, Lomana Lua Lua  si Luciano Galetti.     Alte aberatii     Trecand peste faptul ca Olympiakos, ca si alte mari echipe ale Europei, urmareste mii de jucatori lunar, din care insa alege doar "crema", sa mai luam cunostinta si de ineptiile venite din Bucuresti. Stelistii Dica si Nesu, cotati la sume aberante, ar fi si ei urmariti de Olympiakos sau alte formatii de top. Din mocirla in care se zbat, Dinamo si Rapid viseaza si ele ca Radu Stefan, Cristea, Sapunaru si Marius Constantin ar fi disputati de mari cluburi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.