"Gigi sa-i ameninte pe jucatori? De ce? Prin ce a facut a demonstrat ca e de partea jucatorilor, a incercat intotdeauna sa-i tina ca intr-un glob de cristal. Spune tot timpul ca jucatorii sunt luptatorii lui, soldatii lui, apreciaza munca si nu cred
"Gigi sa-i ameninte pe jucatori? De ce? Prin ce a facut a demonstrat ca e de partea jucatorilor, a incercat intotdeauna sa-i tina ca intr-un glob de cristal. Spune tot timpul ca jucatorii sunt luptatorii lui, soldatii lui, apreciaza munca si nu cred ca s-ar pune problema sa se ia de un jucator cu rea intentie. Fiecare poate sa reproseze ceva cand nu e multumit de randamentul unui jucator, dar pana la amenintari si injuraturi e drum lung", a spus Lacatus.
"Fiara" doreste ca echipa sa sa demonstreze in partida din "optimile" Cupei Romaniei, contra Unirii Urziceni, ca meciurile mai slabe din campionat au fost doar accidente: "Ne dorim sa castigam toate meciurile pe care le mai avem pana la finalul anului indiferent daca e vorba de Cupa Romaniei, Liga Campionilor sau campionat. Acest lucru depinde in mare masura de noi. Nu va fi deloc usor la Urziceni, dar si jucatorii isi doresc sa demonstreze ca ceea ce s-a intamplat in campionat a fost un accident si vor incerca sa obtina victoria". Lacatus a precizat ca va menaja unii jucatori la Urziceni, dar nu va folosi echipa a doua. "Echipa a doua in nici un caz nu va juca pentru ca e in vacanta (n.r. - Steaua II). Vom menaja cativa jucatori care au jucat foarte mult si sunt obositi, dar nu inseamna ca nu vom trata meciul cu seriozitate. Cei care vor evolua fac parte din lot si trebuie sa-si faca datoria. Nicolita nu va juca la Urziceni, fiind nerefacut, nici Dica nu va evolua", a precizat Lacatus. Acesta saluta aparitia unui nou stadion cu nocturna in Romania si se bucura ca meciul Unirea Urziceni - Steaua va fi partida inaugurala. "E un lucru bun ca inca un stadion din tara are instalatie de nocturna si este pe undeva normal ca inaugurarea are loc intr-un meci cu Steaua. Vom vedea cine se va adapta mai bine acestei situatii, dar pentru noi e benefic faptul ca jucam in nocturna", a spus Lacatus. Antrenorul din Ghencea a explicat si conflictul dintre Dica si Rada de la finalul meciului contra Gloriei Bistrita. "Atmosfera e una buna. Jucatorii mai depasesc anumite limite, dar trebuie sa intelegem si starea de nervozitate, stresul fiecaruia, mai ales ca s-au jucat multe meciuri si nu intotdeauna au fost rezultatele dorite", a explicat Lacatus, care a adaugat ca are incredere in Surdu, chiar daca acesta a fost contestat de suporterii stelisti. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.