Careul Jupiter -Uranus poate aduce un entuziasm exagerat, necontrolat, periculos. Din dorinta de a depasi mai repede sfera confuza, pot fi abordate solutii pripite, insuficient pregatite pentru a putea fi aplicate corespunzator. Nu va lasati antrena
Careul Jupiter -Uranus poate aduce un entuziasm exagerat, necontrolat, periculos. Din dorinta de a depasi mai repede sfera confuza, pot fi abordate solutii pripite, insuficient pregatite pentru a putea fi aplicate corespunzator. Nu va lasati antrenati in dispute dure care pot fi urmate de rupturi in domeniul colaborarii profesionale, crize de gelozie sau de alte izbucniri temperamentale in relatiile afective. Micsorati potentialul de conflict. Mare dinamica in anumite actiuni profesionale, mai ales pentru nativii care au de indeplinit acest program in propriul lor destin. Exista sansele unor noutati in viata sentimentala, desi persista riscul unor pasiuni necontrolate, chiar scandaluri din cauza implicatiilor nepotrivite. Este nevoie de mai mult discernamant, de o profunda intelegere a situatiilor din care deriva relatiile afective.



Berbec
Aspecte bune pentru cei care au meserii precum explorator, sportiv de performanta, inginer, psiholog sau psihiatru. Preocuparile prin care ii ajutati in mod activ pe ceila lti va atrag in mod particular. Simtiti nevoia sa fiti apreciat si va suparati daca va lipseste acest lucru din relatie. Aveti grija sa nu deveniti prea sufocant fiindca riscati sa-l coplesiti pe partener.

Taur
Amintiti-va ca nu aveti nici un drept asupra vietii altcuiva. Fiind generos cu el, nu este obligatoriu sa fie generos la randul lui in acelasi mod. Poate se va revansa in timp, sau intr-un fel in care va va surprinde. In sfera vietii profesionale pot exista probleme de coordonare a activitatii, deoarece va este greu sa luati decizii referitor la persoanele care ar trebui sa indeplineasca anumite misiuni pentru dumneavoastra.

Gemeni
Sambata si duminica tratati greselile minore ca pe niste crize, adica faceti “din tantar armasar”. Sunteti de parere ca nimeni nu este suficient de bun, asa incat nu pareti dispus sa-i laudati pe cei din jur. Veti descoperi ca prieteniile sunt greu de mentinut intacte, ca ar trebui sa ignorati criticile constante si sa evitati resentimentele.

Rac
Va puneti partenerul pe un piedestal, dar continuati sa-l dominati. Simtiti nevoia sa fiti protejati si iubiti, sa stiti ca cineva se gandeste constant la dumneavoastra si va asigura globul de sticla in care nu vi se poate intampla nimic rau. Veti fi un partener perfect, atata vreme cat lumea va fi de acord ca dumneavoastra sunteti seful.

Leu


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.