Trebuie sa va dezvoltati vointa si puterea de a depasi limitele impuse in cadrul social in care va aflati. Va intereseaza toate acele domenii care va ofera o perspectiva relevanta in viata. Sunteti capabili de o munca minutioasa in conditii considerate de altii inacceptabile, dificile, dure. Va agatati cu incrancenare de orice amanunt, deoarece stiti ca nimic nu trebuie sa ramana nesupravegheat. Gasiti cu usurinta motivatii personale, si mai greu le puteti accepta pe cele sociale, de grup sau institutionale. Aveti mare nevoie de asociati, fie ca sunt prietenii, fie ca este partenerul de viata. Se poate intampla ca un prieten sau un confident sa va motiveze, sa va sustina, sa va dea alta pofta de viata. Stiti sa transmiteti colegilor pasiunea pentru domeniul de munca, satisfactii care vor compensa orice alta nereusita. Pregatiti orice metoda de lucru cu multa minutiozitate, iar faptul ca stiti sa traiti prin altii va va da mari satisfactii. Influentati oamenii intr-un mod gratios, stiind sa indreptati atentia asupra aspectelor care va intereseaza, sa castigati acolo unde v-ati dorit. Piedicile care apar pe parcurs insa scot la iveala dificultati pe care nu le ba nuiati la inceputul drumului. Luptati pentru a va realiza idealurile, pentru a le da un sens social!

Berbec
Orice situatie este privita ca un prilej favorabil pentru aventuri periculoase si extravagante. Va preocupa dorinta de a fi prezentabil, fermecator, dar de nepatruns, in scopul de a curta norocul si de a atrage situatii favorabile. Cand va ganditi la sansa, nu va doriti bani sau faima, ci un mijloc favorabil care sa va permita sa faceti deplasari pentru a vedea si pentru a trai viata in toata splendoarea ei.

Taur
Priviti din exterior, astazi pareti extrem de calculat si de serios. Din dorinta persoanla de autojustificare, tindeti sa pareti nesiguri, sa nu mai fiti multumiti cu propriile realizari ca pana acum. Nu transmiteti nemultumirea in jur, deoarece s-ar putea ca ceilalti sa va priveasca cu scepticism! Vi se pare ca efortul pe care il depuneti este mult mai mare decat profitul financiar. Nu neglijati responsabilitatile de familie, si tratati cu aceeasi atentie toti membrii familiei. Vi se poate reprosa spre sfarsitul zilei ca nu ati fost suficient de consecvent intr-o relatie.

Gemeni
Sunteti pregatiti sa faceti schimbarile care trebuie, dar nu veti reusi acest lucru daca ingrijorarea dumneavoastra in legatura cu ceea ce gandesc altii despre va fi permanenta. Situatiile favorabile apar in domeniile legate de abilitatea de a manevra, de exemplu in diplomatie, dar capacitatea de a le pune in valoare poate fi compromisa datorita superficialitatii. Banii sunt vazuti doar ca o modalitate de a face fata nevoilor si nu ca un lux absolut necesar. Aceasta situatie este cea care va impiedica sa luati in piept fraiele vietii, sa detineti controlul absolut asupra propriei vieti. Traiti din plin momentul, si transmiteti in jur mai mult optimism!

Rac
Aveti o teama teribila de tot ceea ce presupune incurcaturi, boli, certuri si de aceea aveti temeri imaginare. Agreati carierele care presupun ajutorarea altor persoane si care admit oameni care se pot sacrifica usor pe ei insisi. Se intensifica dorinta de a-i servi pe altii si pot fi obtinute rezultate foarte bune daca reusiti sa nu cadeti in capcana, permitandu-le celorlalti sa va domine. Constanta si fidelitatea in dragoste sunt doua calitati care insa nu sunt suficient de mult apreciate de catre partener, motiv pentru care s-ar putea sa doriti o schimbare.

Leu
Este posibil sa existe si un alt gen de atractie cu aceasta, dar ar fi indicat sa va mentineti in sfera neutra. Puteti deveni extrem de posesiv, deoarece persoana va place foarte mult.