Fara sa rupa gura targului, Romania a castigat grupa D la Campionatul Mondial, castigand toate cele 3 partide disputate, cu China, Tunisia si Polonia. Calificata in Grupa a 2-a principala, echipa se va lupta pentru calificarea in sferturi cu formati
Fara sa rupa gura targului, Romania a castigat grupa D la Campionatul Mondial, castigand toate cele 3 partide disputate, cu China, Tunisia si Polonia. Calificata in Grupa a 2-a principala, echipa se va lupta pentru calificarea in sferturi cu formatiile Spaniei, Germaniei, Ungariei, Coreei si Poloniei. “Este inadmisibil sa luam 20 de goluri in 30 de minute. Apararea m-a nemultumit in prima parte, dar si-a revenit pe final. Una peste alta suntem in grafic, e important ca am intrat cu 2 puncte in grupa principala”, a declarat antrenorul principal Gheorghe Tadici. Programul Romaniei in Grupa a II-a principala este urmatorul: contra Coreei de Sud (astazi, ora 15.30 /TVR2), Spaniei (sambata, ora 15.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.