Am facut un sondaj in råndul vedetelor noastre ca sa aflam ce fel de carti citesc si care au fost volumele parcurse in acest an care le-au impresionat cel mai mult. Daca unii isi gasesc timp sa rasfoiasca macar doua-trei pagini inainte de culc
Am facut un sondaj in råndul vedetelor noastre ca sa aflam ce fel de carti citesc si care au fost volumele parcurse in acest an care le-au impresionat cel mai mult. Daca unii isi gasesc timp sa rasfoiasca macar doua-trei pagini inainte de culcare, altii sunt poate prea obositi dupa petrecerile din club ca sa mai faca fata unor astfel de preocupari. Nici nu ne-a surprins, avånd in vedere ca jumatate din populatia Romåniei n-a fost curioasa sa deschida vreodata o carte. Cea mai sincera a fost Delia Matache, care nu s-a sfiit sa recunoasca faptul ca lectura este un somnifer pe care cåntareata il cam evita. In rest, majoritatea vedetelor se pastreaza in pas cu timpurile, citind ce altceva daca nu Coelho!

Delia Matache ne-a declarat cu sinceritate ca nu a pus mana pe nici o carte anul acesta. Si, oricum, cantareata spune ca lectura ii provoaca somn, asa ca mai bine se tine deoparte de carti, ca doar nu are nevoie de somnifere inainte de concerte! Si nici dupa ele, pentru ca o obosesc si asa destul. Asadar, intrebata ce volume citite recent au impresionat-o, Delia a tacut malc pentru cateva secunde, lasandu-ne impresia ca nu se mai afla pe fir. Dupa baiguieli stanjenitoare, a marturisit: “~aaa... anul asta nu am citit nimic. Nu prea citesc, mai ales ca pe mine, daca-mi pui vreo carte-n mana, ma ia somnul. Imi pare rau...”. Nu-i nimic, Delia, te intelegem, cu un program atat de incarcat precum al tau, ca nu mai rezisti sa-ti bati capul si cu vreo actiune politista. Nici macar romanele de dragoste nu te-ar mai imbogati cu nimic, cand tu traiesti iubirea live, atat de intens, alaturi de Matteo.

Andreea Banica a fost probabil luata prin surprindere de intrebarea noastra si ne-a declarat doar atat: “A... nu pot sa vorbesc acum despre asta. Credeam ca e ceva mult mai important!”. Nu, Andreea, nu era ceva atat de important precum shoppingul sau coaforul in cel mai fitos salon din Bucuresti.

Dani Otil isi alege lecturile din revistele pentru femei
Razvan Simion, co-prezentator al matinalului de la National TV, ne-a declarat ca, anul acesta, cele mai bune carti pe care le-a citit au fost “Lindelfeld”, a lui Ioan T. Morar, despre care spune ca este “o fictiune ce-mi aminteste de adolescenta, pentru ca locul de desfasurare este la doi pasi de satul de munte unde mi-am petrecut verile lui '90”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.