Ciprian Tatarusanu, portarul nationalei de tineret a Romaniei, este principala tinta a cluburilor din Romania si nu numai in perioada de transferuri din iarna. Deja asistam la o cursa pentru obtinerea semnaturii goal-keeperului care a ajuns la Glori
Ciprian Tatarusanu, portarul nationalei de tineret a Romaniei, este principala tinta a cluburilor din Romania si nu numai in perioada de transferuri din iarna. Deja asistam la o cursa pentru obtinerea semnaturii goal-keeperului care a ajuns la Gloria Bistrita de la Juventus Bucuresti. Rapid si-a anuntat inca de saptamana trecuta intentia de a-l transfera. Ieri, de Tatarusanu s-a interesat si Steaua, iar in cazul in care Lobont va alege strainatatea, Dinamo va face si ea tot posibilul sa isi asigure serviciile lui. Granzii bucuresteni ar putea ramane, insa, cu buza umflata, in conditiile in care Dinamo Kiev, Steaua Rosie Belgrad si Blackburn Rovers s-au interesat de portarul pe care l-au remarcat in timpul meciului Anglia tineret - Romania tineret (1-1). Ucrainenii sunt in pole-position pentru realizarea transferului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.