Cristian David a sustinut ca procurorul Marian Santion a fost filat din motive care tin de asigurarea protectiei interne. El a aratat ca un angajat al serviciului de informatii isi asuma, la angajare, drepturi si obligatii. "Pe cale de consecinta, se
Cristian David a sustinut ca procurorul Marian Santion a fost filat din motive care tin de asigurarea protectiei interne. El a aratat ca un angajat al serviciului de informatii isi asuma, la angajare, drepturi si obligatii. "Pe cale de consecinta, serviciul poate dispune fata de proprii angajati, in momentul in care considera necesar, o activitate de protectie interna", a explicat David. De asemenea, el a aratat ca protectia interna nu presupune informarea prealabila. "Nu este o masura pe care am dispus-o eu. Este o masura strict la nivelul Directiei de Informatii si Protectie Interna, nu este de competenta ministrului", a aratat David, citat de Mediafax. Cristian David a sustinut ca motivele care au stat la baza aprobarii masurii de supraveghere operativa a procurorului Santion au fost temeinice la momentul respectiv si sunt clasificate pentru moment. (A.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.