Dinamo a invins, sambata, o echipa care nu avusese decat saisprezece jucatori la antrenamentul din preziua meciului. Dupa 3-1 cu UTA, Vasile Turcu era in al noualea cer. “Se vede ca echipa este pe un drum bun. Am regasit spiritul de altadata a
Dinamo a invins, sambata, o echipa care nu avusese decat saisprezece jucatori la antrenamentul din preziua meciului. Dupa 3-1 cu UTA, Vasile Turcu era in al noualea cer. “Se vede ca echipa este pe un drum bun. Am regasit spiritul de altadata al lui Dinamo, cainii au inceput sa muste din nou”, s-a infoiat actionarul in fata camerelor de luat vederi. “Dinamo a renascut o data cu venirea lui Cornel Talnar”, a completat si Cristi Borcea. Reactia lor ne-a amintit de cea a stelistilor. In primul meci al lui Lacatus pe banca tehnica din Ghencea, ros-albastrii au invins-o, cu 3-1, pe Otelul Galati. Uitand ca otelarii o luasera in precedentele doua meciuri jucate in deplasare cu 1-6 si 1-4, vicecampionii si-au luat viteza si au declarat la unison ca nu le mai sta nimeni in fata. “Pe viitor, adversarii nostri vor veni in Ghencea cu gandul de a nu lua prea multe goluri”, spunea “Fiara”. Daca cuvintele ar fi ingrasat, atunci Laca ar fi fost obez.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.