Intotdeauna ne-am dorit sa fim destepti. Mereu mai destepti decat suntem in prezent. Cheia succesului acestei dorinte pare a fi una simpla, pe care cercetatorii sustin ca au descoperit-o. Conform inopressa.ru, daca luam de bune cele publicate in cart
Intotdeauna ne-am dorit sa fim destepti. Mereu mai destepti decat suntem in prezent. Cheia succesului acestei dorinte pare a fi una simpla, pe care cercetatorii sustin ca au descoperit-o. Conform inopressa.ru, daca luam de bune cele publicate in cartea "Teach Yourself Training Your Brain", metoda cea mai sigura pentru dezvoltarea intelectului este foarte simpla si la indemana noastra: cat mai mult sex, multa ciocolata neagra si cat mai multa carne rece servita la micul dejun. MOTIVE. Autorul cartii, Terry Horne, sustine ca vizionarea serialelor siropoase, comunicarea cu persoane needucart, dietele care sunt pe baza de produse degresate , toate acestea pot actiona negativ asupra capacitatilor intelectuale. De asemenea, in aceasta carte este descrisa actiunea mediului, a dietelor si a oamenilor care ne inconjoara asupra intelectului. Oamenilor care vor sa-si imbunatateasca intelectul aceasta carte le propune exercitii si sfaturi pentru antrenarea creierului.Conform datelor autorilor, sexul mareste cantitatea ocitocinei in sange, hormon care pune creierul sa gaseasca solutii neordinare. In ceea ce priveste mancarea, atunci putem spune ca ciocolata neagra contine magneziu si antioxidanti care imbunatatesc alimentarea creierului cu oxigen. De asemenea se recomanda sa mancam la micul dejun cat mai multa carne rece deoarece aceasta ii da organismului energie si contribuie la imbunatatirea absorbtiei substantelor nutritive.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.