Impotriva imigrantilor
Un consilier municipal din Treviso (nordul Italiei), membrul al formatiunii politice extremiste Liga Nord, a propus "utilizarea de metode asemeni celor naziste" pentru " a-i face pe imigranti sa inteleaga cum trebuie
Impotriva imigrantilor
Un consilier municipal din Treviso (nordul Italiei), membrul al formatiunii politice extremiste Liga Nord, a propus "utilizarea de metode asemeni celor naziste" pentru " a-i face pe imigranti sa inteleaga cum trebuie sa se comporte", a informat ieri cotidianul local "La Tribuna", citat de AFP. Giorigio Bettio a facut aceasta propunere in timpul sedintei consiliului municipal, la care se discuta ce masuri se pot lua in ceea ce priveste imigrantii. a€špentru fiecare cetatean din Treviso care a avut de suferit sau a fost deranjat de imigranti, ar trebui pedepsite zece persoane care provin din afara Uniunii Europene" a spus consilierul, facand referire la metodele naziste, care constau in impuscarea a 10 persoane pentru fiecare german ucis.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.