Celebrele marci Peek & Cloppenburg, SOLMAR, INDITEX si Azadea Group se aduna in Baneasa Shopping City.
"Suntem deosebit de incantati ca am reusit sa aducem in Baneasa Shopping City branduri multinationale nou intrate in Romania care reprezinta aproape 50% din suprafata inchiriata a mall-ului. Peek & Cloppenburg, SOLMAR, INDITEX si Azadea Group sunt doar inceputul. Pregatim si alte branduri noi pe care le vom dezvalui celor care vor trece pragul celui mai asteptat mall de fashion din Romania incepand cu primavara anului 2008", a declarat Ali Ergun Ergen - Administrator & Retail Development Manager Baneasa Developments.
Peek & Cloppenburg va fi prezent cu o colectie de peste 200 de branduri internationale si va fi cel mai mare magazin de fashion din Romania.
Compania multinationala este cunoscuta in lumea intreaga sub denumirea de "o casa de branduri" si are o vechime de mai mult de o suta de ani pe piata internationala. Pana la sfarsitul anului 2007, Peek & Cloppenburg a deschis 69 de magazine in Germania si alte 27 de unitati in tarile europene.
Peek & Cloppenburg este bine cunoscut la nivel international, datorita marcilor pe care le reprezinta: Armani Collezioni, Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Max Mara, Vogue, Burberry, Ermenegildo Zegna si Lagerfeld, branduri de sport ca Adidas si Esprit, branduri de jeansi ca Armani Jeans, Calvin Klein Jeans, Diesel si DKNY Jeans si multe altele.
SOLMAR va veni in Baneasa Shopping City cu un numar de 11 magazine. In afara de brandurile care deja reprezinta compania, cum ar fi: Promod, Castro, Jennyfer, Parfois si IT+, Solmar a mai semnat parteneriate cu Grupul Max Mara pentru marcile Max Mara Weekend, Marina Rinaldi si Max&Co, cu Mosaic Fashion din Marea Britanie, cu Oasis si, de curand, cu Karen Millen.
INDITEX este unul dintre cei mai mari retaileri de fashion cu peste 3.500 de outlet-uri in 68 de tari din Europa, Statele Unite, Asia si Africa. Inditex va deschide in Baneasa Shopping City 7 unitati: pe langa ZARA - cel mai mare lant de magazine din portofoliul sau, alte 6 marci vor fi prezente in centrul comercial, Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho si Zara Home. Inditex a inregistrat in 2006 o cifra de afaceri de 8,196 milioane de euro, si un profit net de 1,002 milioane de euro.
Azadea Group va deschide un "concept stores" in cadrul Baneasa Shopping City in primavara anului 2008. Azadea va aduce branduri pentru intreaga familie - PIAZZA ITALIA, OVIESSE, concepte de moda - SALSA JEANS, XANAKA, accesorii - COLOURS & BEAUTY, design optic - SUNGLASS HUT si incaltaminte - ANDRE. Azadea este una dintre cele mai dezvoltate companii de retail care opereaza francize internationale in Orientul Mijlociu, regiunea GCC si Europa de Est. Cu sediul central in Beirut Lebanon, grupul are peste 5.000 de angajati ca suport al celor 250 de magazine localizate strategic in cele mai cunoscute mall-uri si zone de shopping. Azadea are in momentul de fata birouri in Kuveit, Qatar, Iordania, Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Romania, Egipt, Oman si Regatul Arabiei Saudite.