"Suntem incantati ca am reusit sa aducem in Baneasa Shopping City branduri multinationale nou intrate in Romania care reprezinta aproape 50% din suprafata inchiriata a mall-ului. Peek&Cloppenburg, Solmar, Inditex si Azadea Group sunt doar inceput
"Suntem incantati ca am reusit sa aducem in Baneasa Shopping City branduri multinationale nou intrate in Romania care reprezinta aproape 50% din suprafata inchiriata a mall-ului. Peek&Cloppenburg, Solmar, Inditex si Azadea Group sunt doar inceputul. Alte branduri noi le vom dezvalui celor care vor trece pragul celui mai asteptat mall de fashion din Romania, incepand cu primavara anului 2008", a declarat Ali Ergun Ergen, Administrator si Retail Development Manager Baneasa Development. Peek&Cloppenburg este un brand lider pe piata germana care va deschide, in Baneasa Shopping City, un "department store" pe doua niveluri, totalizand 4000 mp. Compania este practic "o casa de branduri", avand o vechime de mai mult de 100 de ani pe piata internationala. Solmar va fi prezent in Baneasa Shopping City cu un numar de 11 magazine, printre noutati regasindu-se o serie de marci apartinand grupului Max Mara. Inditex, unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din lume, va deschide nu mai putin de 7 magazine in cadrul Baneasa Shopping City, inclusiv Zara, cel mai mare lant de magazine din portofoliul sau. La randul sau, Azadea Group isi va extinde reteaua romaneasca de magazine prin deschiderea de "concept stores", urmand sa aduca nu mai putin de sapte branduri care acopera cinci sectiuni de fashion. (F.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.