Uniunea Sindicala MediaSind a dat publicitatii ieri Raportul de tara privind libertatea si independenta presei din Romania. Raportul din acest an vine ca o completare a actiunilor din 5 noiembrie, organizate la nivel international de catre Federatia
Uniunea Sindicala MediaSind a dat publicitatii ieri Raportul de tara privind libertatea si independenta presei din Romania. Raportul din acest an vine ca o completare a actiunilor din 5 noiembrie, organizate la nivel international de catre Federatia Europeana a Jurnalistilor, sub sloganul Stand Up for Journalism, actiuni ce au drept scop schimbarea si modernizarea mass-media in 30 de tari ale Europei. US MediaSind a participat la acest eveniment in ideea de a trage un semnal de alarma cu privire la pericolul unei crize de credibilitate in presa romaneasca, din cauza legaturii nefericite dintre mass-media si mediul politic autohton. In acest Raport, US MediaSind atentioneaza asupra lipsei unei reforme reale a presei din Romania si a conditiilor economice pentru practicarea unui jurnalism de calitate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.