Foarte simpatice consultarile astea de saptamana trecuta de la Cotroceni! Atat de simpatice, incat cred ca ele, fara voia lor, au capatat un sens mai degraba medical decat politic. Din aceasta perspectiva, s-au prezentat la diagnosticianul nostru de
Foarte simpatice consultarile astea de saptamana trecuta de la Cotroceni! Atat de simpatice, incat cred ca ele, fara voia lor, au capatat un sens mai degraba medical decat politic. Din aceasta perspectiva, s-au prezentat la diagnosticianul nostru de frunte trei pacienti: PD, PLD si UDMR, fiindca restul, dupa rezultatele de la europarlamentare, fie au preferat analize pe cont propriu, fie sunt la reanimare, daca nu cumva chiar pe patul de moarte. Si ce concluzii se pot trage dupa consultari? Ca UDMR-ul, de pilda, e sanatos tun, cum a fost mereu in acesti aproape 18 ani de la trecerea la cele vesnice ale Ceausestilor. Aerul de foioase si conifere din Harghita si Covasna nu are cum sa nu-i faca bine. PD-ul, la randul lui, n-o duce rau, desi curentul dintre palate pare sa-i fi cauzat o mica febra. Foarte bine arata PLD, care, asemenea liderului sau, a renascut din propria-i micime. As zice ca arata chiar riscant de bine, precum acei bolnavi care inainte de obstescul lor final, mai au o perioada de falsa inflorire. (Evident, am facut o gluma macabra).
Inteleg nemultumirea lui Traian Basescu care nu si-a putut duce consultul pana la capat. Desi, daca ma gandesc la rezultatul referendumului, poate n-ar strica sa-si faca un auto-consult.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.