Bancile chineze de stat au inceput sa reduca activitatea cu Iranul, prin refuzul acceptarii scrisorilor de credit ale oamenilor de afaceri iranieni, a spus seful Camerei de Comert irano-chineze, relateaza AFP, citat de NewsIn. "Bancile de stat chinez
Bancile chineze de stat au inceput sa reduca activitatea cu Iranul, prin refuzul acceptarii scrisorilor de credit ale oamenilor de afaceri iranieni, a spus seful Camerei de Comert irano-chineze, relateaza AFP, citat de NewsIn. "Bancile de stat chineze au refuzat sa deschida scrisorile de credit trimise de oamenii de afaceri iranieni inca de saptamana trecuta", a spus Asadollah Asgaroladi, citat ieri de cotidianul Etemad.
Daca aceasta informatie se confirma va fi primul indiciu ca statul chinez, care pana in prezent se indoia de utilitatea sanctiunilor pentru a constrange Iranul sa suspende activitatile nucleare, s-a alaturat marilor grupari bancare occidentale. Potrivit lui Asgaroladi, o delegatie a camerei de comert se afla acum la Beijing pentru "pentru a discuta problemele bancare dintre cele doua tari".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.