Un barbat de 38 de ani, din Navodari, a fost arestat preventiv, sambata, dupa ce s-a predat politistilor si a recunoscut ca, intr-o criza de gelozie, si-a ucis nevasta. Potrivit vecinilor, in ultima vreme, Dumitru Manta  si sotia sa Jenica, de
Un barbat de 38 de ani, din Navodari, a fost arestat preventiv, sambata, dupa ce s-a predat politistilor si a recunoscut ca, intr-o criza de gelozie, si-a ucis nevasta. Potrivit vecinilor, in ultima vreme, Dumitru Manta si sotia sa Jenica, de 40 de ani, se certau des, deoarece omul o banuia pe aceasta ca il insala. Ultima discutie a avut loc la sfarsitul saptamanii, cand barbatul s-a intors de la serviciu. Dumitru a asteptat ca cele doua fiice, in varsta de 6 si respectiv 13 ani, sa adoarma, a luat un cutit din bucatarie si s-a dus in dormitorul conjugal. In timp ce sotia sa dormea, barbatul s-a napustit asupra ei si a injunghiat-o de 30 de ori, in maini, torace si brate, apoi i-a retezat gatul. In scurt timp, Dumitru s-a predat politiei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.