Agentia nationala de stiri din China, Xinhua, a anuntat un nou deces cauzat de virusul aviar H5N1. Victima, un barbat din provincia estica Jiangsu, a fost internata pe data de 27 noiembrie cu febra si frisoane. Din raportul intocmit de autoritatile s
Agentia nationala de stiri din China, Xinhua, a anuntat un nou deces cauzat de virusul aviar H5N1. Victima, un barbat din provincia estica Jiangsu, a fost internata pe data de 27 noiembrie cu febra si frisoane. Din raportul intocmit de autoritatile sanitare reiese ca barbatul nu ar fi avut vreun contact cu pasari infectate, iar in zona in care locuia nu exista nici un focar de infectie. Totusi, ca o masura de precautie, 69 de apropiati ai victimei se afla sub observatie medicala, a mai anuntat agentia de stiri. 17 persoane au decedat pana in prezent din cauza gripei aviare in China, iar la nivel mondial au fost inregistrate 200 de victime.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.