Italia, Franta, Olanda si Romania. Grupa mortii de la Euro 2008. Una a carei componenta a dat frisoane tuturor romanilor dupa tragerea la sorti. Si nu numai... Fundasul italian al echipei Real Madrid, Fabio Cannavaro, a primit un mesaj cu textul "Mam
Italia, Franta, Olanda si Romania. Grupa mortii de la Euro 2008. Una a carei componenta a dat frisoane tuturor romanilor dupa tragerea la sorti. Si nu numai... Fundasul italian al echipei Real Madrid, Fabio Cannavaro, a primit un mesaj cu textul "Mamma mia" pe telefonul mobil din partea coechipierului sau olandez, Ruud van Nistelrooy. SPERIAT. Italia intalneste nationala Olandei in primul sau meci la Campionatul European din Austria si Elvetia. "Mi-a scris simplu in italiana... Mamma mia. Suntem o echipa mare care vrea sa reconfirme, vrem ca lumea sa vada ca suntem puternici. Este important sa incepem in forta Campionatul European, dar trebuie ca toate meciurile sa le tratam cu maxima concentratie", a spus Fabio Cannavaro. Reprezentativa Romaniei va evolua in grupa C la turneul final al Campionatului European din 2008, alaturi de selectionatele Olandei, Italiei si Frantei, conform tragerii la sorti de la Lucerna. Romania va juca, in ordine, cu Franta (9 iunie, Zurich, ora 19.00), Italia (13 iunie, Zurich, ora 19.00) si Olanda (17 iunie, Berna, ora 21.45).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.