Dupa ce astazi spectacolul are loc la Iasi, cei cinci tenori din Italia vor canta maine, la ora 19:00, pe scena Salii Palatului din Bucuresti, acompaniati de Metropolitan International Simphony Orchestra, dirijor Nayden Todorov. De altfel, "Noaptea i
Dupa ce astazi spectacolul are loc la Iasi, cei cinci tenori din Italia vor canta maine, la ora 19:00, pe scena Salii Palatului din Bucuresti, acompaniati de Metropolitan International Simphony Orchestra, dirijor Nayden Todorov. De altfel, "Noaptea italiana", sustinuta de Giuliano di Filippo, Luigi Frattola, Vicenzo Sanso, Stoyan Daskalov si Orfeo Zanetti (foto), este in turneu national, celelalte reprezentatii fiind la 5 decembrie la Brasov (Teatrul Dramatic), 6 la Baia Mare (Casa de Cultura a Sindicatelor) si 7 la Cluj  (Teatrul National). Potrivit organizatorilor, Asociatia Culturala de Teatru, Film si Muzica "Dracula" si Music Management, "Noaptea italiana" include "lucrari ale marilor compozitori Verdi, Donizetti, Rossini, Puccini, interpretate de cinci dintre primii zece tenori ai lumii". Fiecare dintre cei cinci tenori a concertat pe scenele mari ale Europei si ale lumii. Sunt cunoscuti de publicul din intreaga lume pentru spectacolele de calitate pe care le ofera. Vocile celor cinci au fost auzite si aplaudate de la Opera din Viena pana la Scala din Milano, pe toate marile scene europene, iar doi dintre cei cinci concertand chiar si la Operele din Australia si New York. Spectacolele "Noapte italiana" din Romania fac parte din turneul european care a inceput in acest an si va continua si in 2008. Este de retinut ca pe langa ariile celebre din opere precum Traviata, Tosca, Rigoletto, Othello, Turandot, programul acestui turneu cuprinde si cantonete italiene sau cantece napoletane. Mai trebuie adaugat ca spectacolele din Bucuresti, Brasov, Baia Mare si Cluj  vor contine, in plus, cantece de Craciun. Astfel,  publicul roman se va putea bucura atat de feeria unei nopti italiene, cat si de mirajul cantecelor de Craciun. Ultimele bilete la cei cinci magnifici, cu pretul intre 50 si 200 de lei, se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Teatrul National, magazinele Carrefour & Diverta, statiile de metrou Unirii 1 si 2 , www.bilete.ro, www.biletedelatati.ro, www.blt.ro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.