Aprinderea bradului gigant construit in Piata Unirii a provocat ieri-seara in Bucuresti o mare busculada in Capitala. Mii de persoane s-au adunat sa vada "minunea", multi copii pierzandu-se in Piata Unirii din cauza aglomeratiei. Fortele de ordine a
Aprinderea bradului gigant construit in Piata Unirii a provocat ieri-seara in Bucuresti o mare busculada in Capitala. Mii de persoane s-au adunat sa vada "minunea", multi copii pierzandu-se in Piata Unirii din cauza aglomeratiei. Fortele de ordine au anuntat ca micutii pot fi gasiti in siguranta la cortul politiei, amenajat in zona. La ora 19:00, concomitent cu luminile bradului gigant, s-au aprins toate ornamentele de sarbatori de pe marile bulevarde ale Capitalei. Bradul din centrul Bucurestiului are 76 de metri inaltime. Asamblarea bradului a durat doua luni. Are peste 300 de tone de metal, este impodobit cu doua milioane si jumatate de becuri. Pe Bulevardul Magheru au fost puse 500.000 de leduri ce vor incanta privirile trecatorilor in perioada sarbatorilor.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.