Pentru cei mai multi romani, Ziua Nationala este un prilej de sarbatoare. Pentru artisti este insa si unul de facut bani. Florin Chilian se regaseste in categoria celor nemultumiti de felul cum merg lucrurile in tara si de masura in care politicieni
Pentru cei mai multi romani, Ziua Nationala este un prilej de sarbatoare. Pentru artisti este insa si unul de facut bani. Florin Chilian se regaseste in categoria celor nemultumiti de felul cum merg lucrurile in tara si de masura in care politicienii isi fac datoria. Artistul considera ca 1 Decembrie ar fi un prilej excelent pentru cei de la putere sa-si plece capul de rusine. Multi artisti au serbat prin munca Ziua Nationala.

Pentru Florin Chilian, ziua de 1 Decembrie nu are nici o semnificatie aparte si in consecinta, artistul o priveste ca pe oricare alta zi din calendar. “Nu mi se pare ca ne putem mandri asa tare cu aceasta zi. In fond, nu se intampla nimic bun in Romania care sa merite asemenea sarbatoare. Copiii mor in spitale si ei defileaza ca niste maimutoi. E un prilej pentru oamenii politici sa mai toarne verzi si uscate si de rusine ar trebui sa stea toata ziua cu capul in jos”, spune artistul. “Niciodata nu am sarbatorit, vezi Doamne, “Ziua Nationala a Romaniei”. Nu sunt convins ca avem motive de veselie cand totul se duce de rapa si nu face nimeni nimic pentru tara asta. Toti fura cum pot si isi bat joc de oameni intr-un mare stil. Se risipesc sume mari de bani cu acest 1 Decembrie, bani care ar putea fi cheltuiti in scopuri mult mai importante”, continua Chilian.

Delia Matache a dedicat aceasta zi concertelor. “Ca in fiecare an, de 1 Decembrie am avut concerte de sutinut. Nu am petrecut intr-un mod deosebit. Am sarbatorit pe scena alaturi de fanii mei”, ne-a declarat cantareata.Alexandru Arsinel a avut si el un 1 Decembrie lucrativ. A plecat la Chisinau inca de joi seara, acolo unde, de Ziua Nationala a jucat in spectacolul “Romani pentru Romani” cu echipa de actori a Teatrului Constantin Tanase. Printre cei care l-au insotit pe Arsinel se numara Stela Popescu, Cristina Stamate, Nae Lazarescu, Gabriel Dorobantu, Adrian Enache, in total 45 de artisti care au urcat pe scena teatrului de peste Prut. “Am cutreierat prin multe tari cu acest spectacol si ne-am bucurat de foarte multe aprecieri. In trecut, de 1 Decembrie stateam acasa cu familia si urmaream parada militara de la televizor. Intotdeauna mi-a placut programul pregatit de armata pentru Ziua Nationala si ma bucuram ca un copil cand vedeam acrobatiile avioanelor”, ne-a spus actorul Arsinel.

Cantareata de muzica populara Maria Carneci a sarbatorit alaturi de multi artisti in Piata Universitatii, unde a fost invitata sa-i incalzeasca pe cei prezenti acolo cu cateva ritmuri populare. Artista a avut o zi de 1 Decembrie destul de aglomerata pentru ca inca de dimineata a fost invitata unui post de televiziune, unde a filmat programul pentru Revelion. “De cativa ani buni tot cant in diverse locuri de Ziua Nationala. Oamenii ma iubesc si ma cheama sa le cant.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.