Spectacolul de prezentare a ultimei colectii Victoria’s Secret va ramine un reper atit in domeniul muzicii pop, cit si in moda.Doua branduri puternice: Victoria’s Secret
si o trupa care a cutremurat Marea Britanie De cind au anuntat pentru prima oara ca se vor intregi, la sfirsitul lunii iunie, Spice Girls s-au bucurat de mai multa atentie din partea media decit pe vremea cind erau in plina ascensiune. Grupul format in 1994 si dizolvat sase ani mai tirziu a vindut peste 55 de milioane de discuri si a avut zece hituri pe primul loc in topul Marii Britanii. Intoarcerea lor pe scena pentru a lansa un album „Greatest Hits" a fost marcata de un spectacol in cadrul unei prezentari a colectiei de lenjerie Victoria’s Secret in Hollywood, ca un fel de tachinare a fanilor inainte de marele lor turneu care va incepe pe 2 decembrie in Vancouver. „Este suprarealist sa cintam din nou impreuna si fantastic in acelasi timp. Mi se pare ca n-au trecut 8 ani de la ultimul concert impreuna, parca-ar fi ieri", a declarat Mel C. reporterilor de la CNN. „Chiar daca nu va place, tot o sa va simtiti bine. Pentru ca am pregatit un spectacol desavirsit", a completat Geri, anticipind parca ipocrizia celor care vor strimba din nas la stirea intoarcerii lor, dar care le vor urmari cu siguranta show-urile. Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm si Geri Halliwell si-au facut aparitia pe scena purtind costume inspirate de uniformele de armata din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, cu alb si kaki, fiecare dintre ele ajungind la aceasta tema printr-un stil diferit, adaptat propriei personalitati, asa cum o faceau si pe vremea cind au fost declarate cel mai prost imbracate femei de pe pamint. De aceasta data insa, cele cinci „fete" sint mai degraba femei care isi vor lua copiii in turnee si vor trebui sa aleaga un stil de viata complet diferit de pe vremea cind cintau „The Lady is a Vamp". Victoria Beckham a revenit la culoarea parului ei din perioada de glorie, bruneta, special pentru ocazie.

Colectia de lenjerie Victoria’s Secret se remarca de aceasta data prin inspiratia de origine animala, prezenta atit la nivel de imprimeuri, cit si ca atasamente de blana, pene, desene multicolore inspirate parca de pasarile din zona tropicala, raminind insa fidela contextului in care are loc spectacolul si facind trimiteri la sarbatorile de iarna printr-un costum in forma de stea de brad si blana asemanatoare cu cea de la costumul lui Mos Craciun. Purtatoarea „stelei" este nimeni alta decit Heidi Klum, care a aparut pe podium in timp ce sotul ei, Seal, cinta live „You’re my angel, you’re my girl", show-ul terminindu-se cu un sarut intre cei doi inainte ca top-modelul sa se intoarca in culise. Cea mai picanta „birfa" a evenimentului consta intr-o disputa dintre Paris Hilton si top-modelul Miranda Kerr, care s-a aratat „zguduita" de faptul ca prima i-a „furat" outfit-ul. Kerr a declarat reporterilor ca Hilton si-a facut aparitia cu zece minute inaintea inceperii spectacolului si a cerut ca ea sa inchida spectacolul cu piesele destinate initial Mirandei. „Eram la cabina de machiaj si a intrat cu tupeu, a zis ca vrea exact rochia pe care urma s-o port eu, care imi placea foarte tare, si mi-a furat-o", a scris Kerr intr-un post de pe blogul ei, completind ca in acele momente a avut imboldul de a o lovi cu poseta in cap, dar s-a calmat de teama sa nu-si strice karma chiar inainte de spectacol.

Pentru a vedea imagini de la prezentarea colectiei Victoria’s Secret accesati www.cotidianul.ro/select