Donald Trump a inceput sa dea lectii de viata si romanilor. Deja pe piata au aparut alte doua carti ale miliardarului.     Primul pas l-a facut Pro Editura si Tipografie, in urma cu cateva luni, cand a lansat "Cum
    Donald Trump a inceput sa dea lectii de viata si romanilor. Deja pe piata au aparut alte doua carti ale miliardarului.     Primul pas l-a facut Pro Editura si Tipografie, in urma cu cateva luni, cand a lansat "Cum sa devii bogat". Aceeasi editura recidiveaza acum cu "Gandeste bine si in stil mare". Randul este tinut de un nou volum, "Negocieri in stilul lui Donald Trump", aparut la Meteor Press. Unul dintre cei mai cunoscuti miliardari din Statele Unite, Donald Trump, este si unul dinte cei mai remarcabili reprezentanti ai visului american. Plecat de la aproape nimic, a facut avere in urma afacerilor din sectorul imobiliar, a pierdut totul si apoi si-a refacut averea. Viata sentimentala agitata si dinamismul lui sunt acum legendare. sebastian.eduard@jurnalul.ro   In stil mare Doua din mintile cele mai mari ale lumii afacerilor - Donald Trump si Bill Zanker - dezvaluie secretele care iti permit sa gandesti si sa actionezi in stil mare, pentru a atinge succesul. Secretul filosofiei lui Trump, redat cu pregnanta in aceasta carte, consta in faptul ca pune in practica o anumita latura a psihologiei aplicate si a legilor nescrise.   Negocieri George Ross, consilierul de incredere al lui Donald Trump, expune acum in detaliu modul in care oricine poate implementa tacticile si strategiile de negociere care l-au dus pe Trump in varful lumii afacerilor. Ross include si lectii invatate de la alti magnati ai afacerilor imobiliare din New York, cu care s-a confruntat in lunga sa cariera, de cincizeci de ani.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.