Europarlamentarele au inceput sa faca victime si in PD, nu numai in PC sau PSD. Astfel ca presedintele PD Arges, Danut Bica, si-a dat demisia de onoare, considerand ca rezultatul alegerilor europarlamentare din judetul sau, desi bun, nu a fost la ni
Europarlamentarele au inceput sa faca victime si in PD, nu numai in PC sau PSD. Astfel ca presedintele PD Arges, Danut Bica, si-a dat demisia de onoare, considerand ca rezultatul alegerilor europarlamentare din judetul sau, desi bun, nu a fost la nivelul mediei pe tara a PD, alaturi de Bica demisionand si alti noua membri ai conducerii filialei argesene, transmite Mediafax. Insa trebuie spus ca problema schimbarii conducerii organizatiei a PD filiala Arges s-a pus pentru prima data dupa referendumul din luna mai, moment in care numarul voturilor impotriva demiterii presedintelui Traian Basescu inregistrate in judet a fost mai mic decat media pe tara.

In luna octombrie, dupa ce a fost desemnata sa coordoneze activitatea PD Arges, Elena Udrea declara ca soarta conducerii organizatiei judetene va depinde de rezultatul obtinut la europarlamentare. Rezultatul? Conducerea filialei Arges a PD si-a dat demisia de onoare din cauza rezultatului inregistrat la alegerile pentru europarlamentare, scrutin unde in judet PD a obtinut cu aproape 10 procente mai putin decat PSD. Rezultatul obtinut la al egerile din 25 noiembrie a fost analizat intr-o sedinta extraordinara a Biroului Permanent Judetean, la care a participat si secretarul executiv al PD, Elena Udrea. Presedintele PD Arges, Danut Bica, a declarat, ieri, ca si-a inaintat demisia de onoare considerand ca rezultatul alegerilor, desi bun, nu a fost la nivelul mediei pe tara a PD. „Pot sa va spun ca noi in Arges am obtinut 24,4% din voturi, foarte aproape de media pe tara a PD, care a fost mai mare cu 4 procente, dar consider ca asa este normal sa procedam.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.