Un filmulet de mai putin de 30 de secunde, realizat intr-una dintre camerele Inspectoratului de Politie Judetean Suceava, absolut socant, demonstreaza ca unii politisti continua sa lucreze ca niste adevarati militieni. Seful Biroului de Investigatii
Un filmulet de mai putin de 30 de secunde, realizat intr-una dintre camerele Inspectoratului de Politie Judetean Suceava, absolut socant, demonstreaza ca unii politisti continua sa lucreze ca niste adevarati militieni. Seful Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Suceava, comisarul Ioan Halaicu, a fost filmat cu telefonul mobil in timp ce a batut un tanar de etnie roma adus la politie pentru audieri. Imaginile sunt structurate in doua filmulete scurte.

Hotarat sa afle informatii de la tanar, comisarul de politie, distins anul trecut cu titlul de cel mai bun politist al anului din Suceava, a apelat la metode de tortura folosite din plin de Militia comunista. Il asaza pe acesta in genunchi, pe un scaun, si il loveste, cat il tin puterile, peste fund si tendoane cu un baston.
La inceputul acestui an, un tanar din judetul Hunedoara, care vindea maruntisuri pe strazile din Suceava, a fost implicat intr-un scandal la un restaurant din Suceava. Adus la sediul Politiei, acesta a fost condus in biroul sefului de la Investigatii Criminale. In primele imagini, cu un baston in mana, comisarul ii ordona tanarului sa se aseze, in genunchi, pe un scaun de lemn aflat in fata sa.
Get the Flash Player to see this player.

var s1 = new SWFObject("http://www.gardianul.ro/flvplayer.swf","single","400","300","7"); s1.addParam("allowfullscreen","true"); s1.addVariable("file","http://www.gardianul.ro/video/31-05-06_1649.flv"); s1.addVariable("image","http://www.gardianul.ro/video/31-05-06_1649.jpg"); s1.addVariable("width","400"); s1.addVariable("height","300"); s1.write("player1");
„Eu n-am facut nimica!”, striga disperat comerciantul. „Cum nimica?”, se aude raspunsul lui Halaicu. Ii ordona victimei sale sa stea cu picioarele lipite si sa se aplece in fata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.