Marti seara, putin dupa ora 19, in statia de la Crangasi a tramvaiului 41, un tanar care se indrepta spre stadionul Steaua a fost atacat de un grup de presupus rapidisti, care au inceput sa il loveasca cu pumnii in vazul tuturor. Cei care incercau s
Marti seara, putin dupa ora 19, in statia de la Crangasi a tramvaiului 41, un tanar care se indrepta spre stadionul Steaua a fost atacat de un grup de presupus rapidisti, care au inceput sa il loveasca cu pumnii in vazul tuturor. Cei care incercau sa le spuna atacatorilor sa il lase in pace erau imbranciti la randul lor, un barbat agatandu-se in ultima clipa de gard pentru a nu cadea in strada in fata masinilor care treceau in viteza. A fost un episod la care un redactor al ziarului nostru a fost martor. Probabil ca scenele de violenta au fost mai numeroase in acea seara. Este deja bine stiut ca este foarte periculos sa te afli in respectiva statie in serile in care “ros-albastrii” au un meci important. De fiecare data, grupuri de asa-zisi suporteri ai Rapidului, care de fapt sunt doar fani ai violentei, se insereaza in multime purtand fulare cu Steaua. Isi aleg o victima si o ataca cu lanturi si cu pumnii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.