Statele membre ale Organizatiei Ţarilor Exportatoare de Petrol (OPEC) vor investi 101 miliarde de euro pana in 2012 pentru a spori productia de petrol, a anuntat ieri presedintele organizatiei, Mohammed al-Hamli, relateaza AFP, citat de NewsIn. Acea
Statele membre ale Organizatiei Ţarilor Exportatoare de Petrol (OPEC) vor investi 101 miliarde de euro pana in 2012 pentru a spori productia de petrol, a anuntat ieri presedintele organizatiei, Mohammed al-Hamli, relateaza AFP, citat de NewsIn. Aceasta investitie, ce cuprinde 120 de proiecte, urmareste sa sporeasca productia de titei a OPEC cu peste 5 milioane de barili/zi, anticipand o crestere a cererii, a afirmat la Singapore al-Hamli. "Investitia urmareste sa satisfaca cererea in crestere pentru petrol, in conditii sigure, si sa mareasca capacitatile de stocare", a adaugat responsabilul OPEC.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.