Aveti darul de a va urmari instinctele si de a vi le satisface. Puteti convinge si atrage de partea dumneavoastra, deoarece cunoasteti motivatiile persoanelor cu care intrati in contact. Instinctele sunt puternic inradacinate in subconstient, urmeaza orice strategie, numai pentru a nu fi pusi in situatia de a ceda. O veti face doar cand va fi neaparat necesar. Va veti mobiliza intreaga atentie asupra efortului pe care il aveti de facut, dupa formula: „mai usor sa smulgi raul dintr-o data decat incetul cu incetul.”
Sunteti legati de dorintele celorlalti si sunteti buni consultanti, negociatori, intermediari. Poate aparea un eveniment care va va ajuta sa constientizati care valori sunt reale, ce anume va defineste cel mai mult. Sunteti capabili sa munciti din greu, si va asumati multe responsabilitati in camin. Veti face cu profesionalism tot ceea ce depinde de dumneavoastra si va veti dovedi indispensabilili la locul de munca. Incercati sa promiteti cat mai putine lucruri si sa va respectati promisiunile facute, pentru a nu vi se reprosa anumite nimic. Inainte de orice plan sau proiect personal, va veti confrunta cu planurile altora, pe care tre buie sa-i serviti.

Berbec
Pot exista anumite probleme in cuplu datorita permanentei nevoi de a fi admirati admirati, maguliti sau laudati, chiar in detrimentul celor pe care vreti sa-i faceti fericiti. Insistati prea mult in cautarea meritului personal. Calitatile de comandant si simtul de organizare accentueaza tendintele de revolta. Bulversarile in dragoste va dau mare bataie de cap, dar tine numai de dumneavoastra sa le dati mai putina importanta. Veti agrea calatoriile datorate nevoii imperioase de a vedea si de a cunoaste alte locuri.

Taur
Atitudinea in societate poate avea la baza fluctuatii si abilitatea de a juca rolul cel mai important acolo unde va implicati. Sunteti capabili de sacrificiu, de autodisciplina, de spirit constructiv si aveti capacitatea de a va dezvolta intuitia si imaginatia, oferindu-le o forma concreta. S-ar putea sa fie nevoie sa stati pana noaptea tarziu datorita numeroaselor proiecte in care v-ati bagat in ultima vreme. Apar multe situatii favorabile in domeniul social, artistic si politic.

Gemeni
Astazi va bucurati de multa popularitate, cineva apropiat va scoate total din anonimat. Chiar daca scopurile dumneavoastra sunt oarecum schimbatoare, totusi reusiti sa va focalizati si sa scoateti la lumina esenta situatiei. Ar trebui sa faceti anumite aranjamente din timp, sa numai lasati lucrurile pe ultima suta de metri. Puteti achizitiona anumite obiecte de lux, sau va puteti petrece ziua prin magazine. O relaxare ar fi oricum binevenita.

Rac
Dragostea, inconstanta astazi ca zona de interes va da bataie de cap. Sunt mai multe persoane care va atrag atentia si fiecare reuseste sa faca asta in felul ei. Nu gasiti explicatia acestui lucru si nici nu incercati sa va manifestati mai retinut. Este foarte nesanatoasa dorinta de a incerca totul dintr-o data, incercati metoda pasilor marunti mai bine. Satisfactia personala este astazi punctul forte, deoarece se realimenteaza anumite vibratii cu cineva care inseamna sau a insemnat mult pentru dumneavoastra.

Leu
Intuitia excelenta va va ajuta insa sa dibuiti exact ce sentimente are fiecare persoana fata de dumneavoastra. Puteti vinde sau cumpara o proprietate. Sansele de reusita se succed pe banda rulanta, dar s-ar putea sa fie nevoie de mai multa atentie din partea dumneavoastra pentru a le specula cu adevarat. Romantismul trece pe plan secund, in schimb se accentueaza dorinta de a va cuceri partenerul. Egoismul unei persoane apropiate sufleteste vi se pare o dovada nemiloasa a indiferentei acesteia.