Dupa Trofeul Carpati, incheiat duminica, fetele au fost cateva zile la Moeciu pentru refacere, iar in aceasta dimineata, la ora 7:00, vor decola spre Franta, pe ruta Bucuresti - Paris - Toulon. Antrenorii Gheorghe Tadici si Dumi
   Dupa Trofeul Carpati, incheiat duminica, fetele au fost cateva zile la Moeciu pentru refacere, iar in aceasta dimineata, la ora 7:00, vor decola spre Franta, pe ruta Bucuresti - Paris - Toulon. Antrenorii Gheorghe Tadici si Dumitru Musi au la dispozitie un lot omogen, alcatuit din 17 jucatoare, majoritatea provenind de la campioana Romaniei, Oltchim Ramnicu Valcea. Noua dintre acestea, printre care Luminita Dinu, Steluta Luca, Ramona Maier sau Ionela Galca, au facut parte si din echipa care a castigat medaliile de argint acum doi ani la Sankt Petersburg, dar au aparut si handbaliste noi, dornice de afirmare, cum sunt Adina Meirosu, Cristina Neagu si Florin Barsan. Din pacate, exista si cateva absente de marca, cea mai importanta fiind cea a extremei stanga Valentina Elisei, care la editia precedenta fusese desemnata cea mai buna jucatoare din lume pe acest post. Ea a suferit o fractura de stres la piciorul stang si, desi s-a crezut ca va fi recuperata, accidentarea a recidivat inaintea Trofeului Carpati, ceea ce a scos-o definitiv din calcule. Au mai ramas acasa Simona Gogarla, din cauza lipsei de forma, Carmen Amariei, suspendata de echipa sa de club, si Cristina Varzaru, accidentata.       OBIECTIV. Alaturi de Rusia si Norvegia, Romania este considerata una dintre principalele favorite ale acestui Campionat Mondial. Obiectivul federatiei este clasarea pe locurile 1-4, dar atat jucatoarele, cat si tehnicienii isi doresc cel putin reeditarea performantei de acum doi ani. "Vom lupta pentru o medalie, dar si locul patru ar fi multumitor, deoarece la JO se califica doar campioana mondiala, in timp ce echipele de pe locurile 2-4 vor fi gazdele turneelor preolimpice din martie 2008", a declarat presedintele federatiei, Cristian Gatu.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.