Pentru prima data, beculetele care impodobesc Bucurestiul cu ocazia sarbatorilor de iarna se vor aprinde la 1 Decembrie, din parculetul Pietii Unirii, o data cu cel mai frumos brad din Europa, asa cum l-a numit primarul general, Adriean Videanu. Apoi
Pentru prima data, beculetele care impodobesc Bucurestiul cu ocazia sarbatorilor de iarna se vor aprinde la 1 Decembrie, din parculetul Pietii Unirii, o data cu cel mai frumos brad din Europa, asa cum l-a numit primarul general, Adriean Videanu. Apoi distractia se va muta in Piata Universitatii, unde ARCUB a pregatit un spectacol pe cinste, de muzica populara.

De asemenea, va fi inaugurat si patinoarul din Piata Unirii, care se intinde pe o suprafata de 1.500 de metri patrati, urmand ca pe 5 decembrie sa fie deschis si cel mai mare patinoar artificial din Europa, cel din Parcul Cismigiu, intrarea intre orele 9:00 si 11:00 fiind gratuita.

TÃ…RG DE CRÃ…CIUN. La 15 decembrie in Parcul Unirii va fi amenajat un targ de Craciun, 20 de casute ornate in spiritul sarbatorilor de iarna vor decora zona. Langa bradul impresionant se va gasi sania lui Mos Craciun. Nu vor lipsi colindele si colindatorii, totul culminand cu spectacolul de pe 25 decembrie, al lui Stefan Hrusca. Evenimentul a costat municipalitatea opt miliarde de lei. In ceea ce priveste Revelionul, Mihaela Paun, directorul ARCUB, ne-a asigurat ca bucurestenii vor avea de data asta un foc de artificii mult mai spectaculos decat acum un an, locul de intalnire fiind tot Piata Universitatii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.