Guvernul a amanat decizia privind prelungirea contractelor de inchiriere pentru persoanele ce ar trebui sa fie evacuate din locuintele nationalizate. Purtatorul de cuvant al Guvernului, Camelia Spataru, a spus ca "proiectul de lege va fi reanalizat s
Guvernul a amanat decizia privind prelungirea contractelor de inchiriere pentru persoanele ce ar trebui sa fie evacuate din locuintele nationalizate. Purtatorul de cuvant al Guvernului, Camelia Spataru, a spus ca "proiectul de lege va fi reanalizat si imbunatatit, pentru a se gasi o solutie care sa nu prejudicieze proprietarii si sa asigure masuri de protectie pentru chiriasi". Persoanele care au locuit cu chirie in cladiri nationalizate pot beneficia de un procent de 20% din casele ANL in limita stocului disponibil in fiecare localitate, iar tinerii cu varsta pana in 35 de ani, care construiesc prin credit ipotecar, pot primi o subventie de 10 mii de euro. MDLPL va aloca anul viitor pentru proiecte destinate chiriasilor din casele nationalizate 20 de milioane de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.