Conturile Primariei Arad sunt de ieri blocate. Aradeanul Iulie Lupan a pus poprire pe ele pentru a intra in posesia sumei de 45 de miliarde de lei vechi.

Instanta a considerat ca banii i se cuvin lui Lupan, care se judeca de patru ani cu
Conturile Primariei Arad sunt de ieri blocate. Aradeanul Iulie Lupan a pus poprire pe ele pentru a intra in posesia sumei de 45 de miliarde de lei vechi.

Instanta a considerat ca banii i se cuvin lui Lupan, care se judeca de patru ani cu primaria pentru retrocedarea unui teren in extravilanul municipiului. Dupa castigarea procesului, Lupan a chemat primaria la negocieri, incercand sa rezolve problema amiabil, dar nu i
s-a dat curs invitatiei.

SEDINTÃ… FULGER. Consilierii locali au fost convocati ieri dimineata in sedinta extraordinara, pentru a depune o cautiune de 4,5 miliarde de lei, in vederea suspedarii executarii silite. Ei au fost insa avertizati ca in cazul in care instanta nu va accepta cererea de ridicare a popririi pana la 5 decembrie, banii vor intra automat in contul lui Lupan, si li se vor adauga probabil alte miliarde de lei - cheltuielile de executare silita. Primarul Gheorghe Falca si-a scos concediu medical chiar in ziua izbucnirii scandalului, iar viceprimarul Tiberiu Dekany, care il inlocuieste, nu a ezitat sa il acuze pe Falca de modul de lucru haotic si opac.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.